ExpoDesigner familjen är marknadsledande i Skandinavien på mässplaneringssystem. De flesta utställningar är resultatet av månader av noggrann planering och ändringar in i sista minuten. Arbetet från den första grovskissen till den slutgiltiga layouten är en tidskrävande och komplicerad process. ExpoDesigner gör den här processen enkel, det är verktyg för att hantera hela planeringsjobbet, inklusive alla beräkningar. Concode erbjuder dig ett komplett system med programvara, installation, utbildning och service.

ExpoDesigner serien består av en rad applikationer. Alla dessa program har sina egna specialiteter och styrkor. Här är en kort beskrivning av de olika produkterna så att du vet vilka program du bör titta nogrannare på. Först och främst måste du ha ett program för att bygga din mässa med. ExpoDesigner erbjuder två olika program för detta, ExpoDesigner CAD Application (ECA) och ExpoDesigner Windows Application (EWA).

När mässorna skapats kan du visa dem på Internet via ExpoDesigner Web Client (EWC). Genom att använda EWC kan besökarna se var montrarna finns på mässan. ExpoDesigner serien innehåller även ett rapporteringsverktyg, ExpoDesigner Web Reports (EWR). Med detta verktyg kan du se sammanfattade rapporter om ytan på din mässa.