ExpoDesigner

Ritverktyget för mässindustrin

EWA är en nyutvecklad applikation som står för ExpoDesigner Windows Application. Den har samma och något utökad funktionalitet jämfört med ExpoDesigner CAD Application. Med EWA behöver du inte installera en AutoCAD-miljö för att EWA har en egen CAD-motor.

EWA är ett ritverktyg som är utvecklat för mässindustrin. EWA visar din mässa och dess område (parkeringsplats etc.), alla hallar, alla pelare i hallen och takhöjden. Med all denna information kan du infoga montrar med rätt namn, storlek, monternummer etc. Detta gör EWA till det kompletta ritverktyget för mässor.

Enkelt att använda, lätt att lära sig

EWA har utvecklats i samarbete med Elmia i Jönköping och är resultatet av praktiska erfarenheter och professionellt kunnande om mässor och är därför mycket användarvänlig. Det behövs bara ett par dagars träning för att börja använda systemet produktivt. Detta är en av de största fördelarna om man jämför EWA med andra ritningsapplikationer för mässor. Alla ska kunna skapa en mässa med montrar och block med mycket lite utbildning.

Kostnadseffektivt

Efter en mycket kort inkörningsperiod kommer du att göra verkliga besparingar i tidsplaneringen. Tidsbesparingar som kommer att gynna dig, de företag som du arbetar med och dina kunder. Alla inblandade kommer att kunna ligga steget före i arbetet och exaktheten av informationen minimerar risken för fel och minskar avsevärt dyra omarbeten.

Fullständig service

Concode erbjuder dig ett komplett paket med programvara, installation, utbildning och service. Concode är marknadsledande i Skandinavien på mässplaneringssystem.

Arbeta via Internet

Med EWA kan du arbeta var du än är, både på jobbet, hemma eller hos kunderna.

Marknadsledande

Concode är marknadsledande i Skandinavien på mässplaneringssystem. Befintliga kunder som använder produkter från ExpoDesigner serien är Stofair, Swefair, Elmia, Norges varemesse och Kistamässan.

29:e Mars 2012 idag släpptes en uppdatering till EWA, nämligen version 4.2. Här en lista på allt nytt.
Namn Beskrivning
Symbol Om en symbol har formatet png, så blir inte bakgrunden svart
Symbol En bild som inte är fyrkantig behåller sin ratio(dvs blir inte fyrkantig)
Symbol Man ska kunna snurra en bild genom att använda angle
Släcka expotext Om man släcker expotexts så ska alla bilder samt alla texter släckas
Släcka expotext Möjlighet att skäcka dessa
Släcka symboler Möjlighet att skäcka dessa
Monterutskift Texten som visas när man skriver ut en monter är nu justerad efter de senaste önskemålen
Cirklar i utskrift Dessa visas nu korrekt i utskrift

Uppdatering 4.1

20:e februari 2012 idag släpptes en uppdatering till EWA, nämligen version 4.1. Här en lista på allt nytt.
Namn Beskrivning
Skapa blockyta Nu kan man skapa en blockyta med andra former än kvadrat. Du gör så här för att tex skapa ett L block. Gå till Orders-fliken där man lägger in montrar. Välj den shape som du vill använda. Vi väljer L. Skapar du nu en blockyta, så får den formen av ett L, eftersom vi har valt det i listan shape
Kopiera projekt Dialogrutan för att visa kopiera projekt visas nu som den ska
Väggar Enligt rapporter så har vissa stängda monter-väggar inte visats längre. Beteendet är som så att är blockets vägg öppet så även monterns vägg öppen även om man försöker stänga det. Så om man vill ha stängda monter-väggar, ska man börja med stänga blockets vägg, sedan ärver montern denna stängda vägg.
Utskrift Utskrift till PDF är nu förbättrad. En del grafiska buggar är fixade. När en monter har ett långt namn, så visas denna nu vid utskrift till PDF.
Sortering Vid multiplot av montrar kan man nu sortera dessa efter monternummer, namn och plot date
Meeting room Byter man montertyp till meeting room och klickar på apply , så sparas detta i databasen.

Nyhet  Concode är mycket glada att kunna meddela att EWA 4.0 nu finns tillgänglig för kunder som använder applikationen. Läs mer om vad som är nytt i denna version.