http://www.elmia.se/

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.
Elmia använder ECA, EWA, EWC och EWR i sin miljö.

http://www.messe.no

Norges viktigaste mötesplats. Vi hanterar allt från stora mässor som lockar mer än 70 000 besökare till små handelsmässor med några få hundra deltagare.

Norges varemesse använder ECA och EWR i sin miljö.

http://www.stockholmsmassan.se/

Stockholmsmässan är en av världens främsta och mest flexibla mötesarrangörer. Vi erbjuder den perfekta mötesplatsen för allt från internationella toppmöten till breda publikmässor. Stockholmsmässan använder Concodes mässystem ExpoDesigner för att planera sina mässor.

Stockholmsmässan använder ECA och EWR i sin miljö.

http://www.swefair.se

Svenska mässan är en allround-partner. Genom att använda mässor som vårt medel erbjuder vi ett väl integrerat urval av värdefulla resurser för marknadsföring, kunskapsanskaffning, informationsspridning, kontaktskapande och försäljning av produkter och tjänster.

Svenska mässan använder ECA, EWC and EWR i sin miljö.